sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Macaroane cu branza

Ingrediente:
200gr zahar
4 oua
1plic zahar vanilat
1 pachet de macaroane
350gr branza de vaca
sare
1 lingura ulei

Preparare:
1.Se rup macaroanele in jumatati si se pun la fiert in apa,sare si 1 lingura de ulei.Se lasa pe foc 20 de minute.












2.Intre timp batem ouale cu zaharul vanilat.









3.Apoi dam branza de vaci prin razatoarea mare.



4.Dupa ce au trecut cele 20 de minute,luam macaroanele de pe foc,le scurgem si le dam la jet de apa rece.







5.Le rasturnam inapoi in oala in care au fiert si adaugam pe rand ouale batute,zaharul si branza.







6.Le mai lasam pe foc 10 minute,timp in care amestecam sa nu se lipeasca.








7.La sfarsit mai puneti putina branza rasa si acoperiti oala cu un capac.







POFTA BUNA!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu