sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Budincă de orez

Ingrediente:
400g orez cu bob lung
1l supa facuta din concentrat
4 morcovi
250 g sunca
100 g cascaval ras
100 ml ulei
1 ou

Preparare:
1.Se prepara supa de legume sau de pui si in 500ml de supa se pune orezul sa fiarba.Se lasa 2-3 clocote si apoi se opreste focul,lasand 10 minute.

2.Morcovii curatati se fierb intregi in apa si.dupa ce s-au fiert,se taie pe lung in fasii cat mai subtiri.Sunca se taie cubulete.

3.Se unge cu ulei o tava rotunda cu pereti inalti sau o cratita si se pune un prim strat de orez amestecat cu ulei,se asaza morcovii taiati pe lung,cateva cubulete de sunca si iar orez pana la terminarea ingredientelor.

4.Ultimul strat trebuie sa fie de orez,care se unge cu un ou batut si se da la cuptor pentru 30 de minute.

5.Se aduce la masa cu cascavalul presarat din abundenta.

POFTA BUNA!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu