carne porc
cartofi
ceapa
usturoi
delikat
ulei
Preparare:
1.Se taie carnea de porc bucatele si se cresteaza pentru a se forma mici buzunare in care introducem usturoi taiat felii.Ungem o tava cu ulei si asezam bucatelele de carne peste care presaram delikat.Adaugam si putina apa dupa care o introducem in cuptor pentru 20 de minute la foc mediu.
2.Intre timp curatam cartofii,ii spalam si ii taiem cubulete.Peste ei adaugam putin ulei,delikat,ceapa si usturoi tocat.Se lasa "la marinat" pana cand scoatem carnea din cuptor.
3.Se adauga cartofii "marinati" peste carnea de porc si se adauga apa calda cat sa acopere cartofii.
4.Se lasa la cuptor 90 de minute.Cartofii vor fi extrem de gustosi deoarece vor fierbe in grasimea lasata de carne.
POFTA BUNA!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu