300g faina
150g unt
80g zahar pudra
1 ou
2 lg lapte dulce
100gr nuca macinata
2 plicuri zahar vanilat
1 varf cutit sare
ciocolata menaj neagra
Preparare:
1.Se amesteca faina,zaharul,untul,sarea,oul,zaharul vanilat si laptele pana se obtine un aluat potrivit.
Se lasa la rece timp de 20 de minute.
2.Dupa ce s-a racit aluatul,se ia si se imparte in bucati si din fiecare bucata se intind foi de aproximativ 0.5cm grosime.Se decupeaza cercuri cu diametrul de 3cm si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt in prealabil.Fursecurile sunt gata dupa ce se inchid la culoare.Se scot din tava si se lasa la rece.
3.Intre timp pregatim o crema de ciocolata pentru a umple fursecurile.Putem folosi 1 plic de Creme Ole de ciocolata.Adaugam 400ml lapte si mixam pana se face o crema moale.
4.Fursecurile se unesc la mijloc cu crema de ciocolata si se decoreaza cu ciocolata de menaj topita.Marginile se inmoaie in ciocolata calda si se dau prin nuca macinata.
Pofta buna!!
Sfaturi:
In loc de crema de ciocolata pentru umplutura puteti folosi orice alt fel de crema sau gem,dulceata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu