sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Musaca de pui

Ingrediente:
1 piept pui
5 cartofi potriviti
2 rosii
1 ceapa
sare
piper
2 oua
smantana
patrunjel

Preparare:

1.Dai pieptul de pui prin masina de tocat,iar cartofii ii tai felii.Dai ceapa prin razatoarea mica,scurgi zeama si o amesteci cu pieptul tocat,sare,piper si 1 ou.

2.Iei un vas de yena si il ungi cu ulei.Asezi un strat de cartofi,unul de carne,apoi rosiile taiate rondele si inca un strat de cartofi.Adaugi apa pana acoperi toata compozitia si dai la cuptor pentru 20 de minute.

3.Bati 1 ou cu smantana,adaugi patrunjelul tocat si torni toata aceasta compozitie peste musaca.

4.Mai lasi la cuptor pentru inca 10 minute.Decorezi cu frunze de patrunjel sau marar.

POFTA BUNA!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu