Ingrediente:
1 piept mare de pui
1 punga paste
2 ardei rosii
2 cepe verzi
4 rosii bine coapte
putin usturoi
oregano,sare
Preparare:
1.Speli bine pieptul de pui si il toci bucatele.Intr-o tigaie mai inalta de teflon,pui 2 linguri de ulei de masline si adaugi bucatile de pui.Le lasi sa se rumeneasca la foc mic.
2.Cureti legumele si le tai marunt.Le adaugi peste bucatile de pui,presari sare si torni 2 cesti de apa.Lasi sa fiarba acoperit pana se patrund toate.
3.Dai rosiile prin razatoare si le adaug peste carne si legume.Presari oregano,usturoi pisat marunt si lasi sa fiarba pana se ingroasa putin sosul.
4.Fierbi pastele,le scurgi si le servesti cu sosul preparat.Poti rade cascaval deasupra.Se servesc calde.
POFT BUNA!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu