miercuri, 26 ianuarie 2011

Ostropel de pui


 Ingrediente:
1 lingura de bulion
1 lingura ulei
2 cepe
1 capatana usturoi
delikat (sau mirodenia de la Fuchs)
ciocanele de pui
dafin

Preparare:
1.Se curata si se toaca ceapa si se pune la calit intr-o tigaie incinsa in care prealabil s-a turnat o lingura de ulei.Cand ceapa capata o culoare aurie se pun bucatile de pui peste care se adauga usturoiul tocat si se presara delikat.Se acopera cu un capac si se lasa 10 minute la inabusit..


2.Dupa cele zece minute se adauga 300 ml apa calda.Pentru un plus de savoare adaugati si cateva foi de dafin.






3.Se lasa sa fiarba puiul bine,aproximativ 30 de minute.Aproape de final puneti si bulionul.Lasati sa mai dea un clocot si stingeti focul.La sfarsit presarati patrunjel verde tocat sau marar.


Simplu si rapid!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu