vineri, 14 ianuarie 2011

Paste cu sos verde

Ingrediente:

1 pachet penne integrale
5-6 fire busuioc verde
5 catei usturoi
120gr parmezan ras
150ml ulei de masline
sare
piper

Preparare:
1.Pune pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachet.

2.Spala busuiocul proaspat si alege cu grija frunzele.

3.Pune-le pe o hartie absorbanta pentru a indeparta excesul de apa.

4.Curata si taie marunt usturoiul.Pune-l intr-un castron alaturi de busuioc,sare.Paseaza bine,pana cand vei obtine o pasta fina.

5.Adauga treptat parmezanul si uleiul de masline,pana se omogenizeaza sosul.La final adauga un strop de piper.

6.Serveste pastele cu sosul preparat,care poate fi pastrat in frigider timp de o saptamana intr-un vas cu capac.

POFTA BUNA!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu