Ingrediente:
4 bucati de peste (merluciu)
3 rosii
2 ardei grasi
2 cepe
2 dovlecei
1 morcov
sare,piper
Preparare:
1.Speli legumele si le lasi sa se usuce.Toci ceapa marunt si o pui la prajit in ulei incins pana se rumeneste putin.
2.Pui si ardeii grasi tocati,iar dupa 1 minut pui rosiile tocate si morcovul dat pe razatoarea mica.Adaugi sare si piper dupa preferinta si lasi pe foc pana se inmoaie legumele.
3.Intre timp pregatesti pestele,il cureti de oase si de piele.Intr-un vas termorezistent pui o parte din legumele fierte.Apoi pui pestele,iar peste el pui rondele de dovlecei si apoi restul de legume.
4.Pui vasul in cuptor pentru 20 de minute
5.Poti servi pestele cu garnitura de piure si cu mujdei de usturoi.
POFTA BUNA!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu