vineri, 14 ianuarie 2011

Salata ruseasca

Pentru 4 portii.

Ingrediente:

5-6 cartofi
1 morcov
1 cutie cu ciperci
1 telina
2 castraveti murati
200g maioneza
patrunjel si sare

Mod de preparare:

1.Spala cartofii si pune-i la fiert cu un praf de sare.
Separat, fierbe morcovul si telina.
Dupa ce s-au fiert cartofii, curata-i de coaja, taie-i cubulete si pune-i intr-un vas.

2.Peste cartofi, pune morcovul taiat rondele si telina cubulete
Adauga ciupercile scurse de zeama si taiate cat mai marunt si castravetii cubulete.

3.Incorporeaza maioneza, potriveste gustul de sare si aromatizeaza cu patrunjel tocat marunt.
Lasa la rece 15 minute, serveste  salata cu felii de paine prajita sau painici unplute cu branza.

Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu