Snitel pui cu piure cartofi |
Ingrediente:
piept pui
2 oua
delikat
sare
faina
cartofi
lapte
margarina
ceapa
usturoi
ulei
Preparare:
1.Se taie pieptul de pui in fasii,se bate ,se condimenteaza si se pune la prajit.
Snitelele sunt gata cand capata o culoare maroniu deschisa.
2.Pentru piure se curata cartofii.se taie in bucati mici si se pune la fiert in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert se piseaza si se adauga lapte,margarina si delikat.Se amesteca bine bine toate ingredientele pana se creeaza un amestec pufos.Cu cat puneti mai mult lapte cu atat piureul va iesi mai pufos si mai alb.
3.Vom pregati si un sos rapid din ceapa si usturoi calite intr-o lingura de ulei.Dupa ce capata o culoare aurie,se adauga sare,piper si 1lingura bulion diluata in 200 ml apa.Se lasa 15 min la inabusit.
Pofta Buna!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu