sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Vinete cu usturoi

Ingrediente:

2 vinete mici
50 g masline fara samburi
1 ceapa
5 catei usturoi
1 lingurita zahar
1 lingurita otet
ulei masline
sare
patrunjel verde

Preparare:

1.Taie vnetele,fara sa le decojesti,in felii groase,sareaza-le si lasa-le o ora ca sa isi piarda amareala.

2.Pune uleiul la incins in togaie si prajeste feliile de vinete,apoi scoate-le pe o farfurie.

3.Caleste in acelasi ulei ceapa tocata si usturoiul taiat feliute,adauga otetul si zaharul si lasa totul sa fiarba la foc mic.

4.Adauga maslinele,sareaza dupa gust si mai lasa 5 minute.Serveste vinetele prajite cu acest amestec si cu patrunjel verde presarart deasupra.

POFTA BUNA!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu