sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Budinca de pui

Ingrediente:
500g carne de pui fiarta
40 g faina
40 g unt
250ml supa pui
200 g smantana
3 oua
2 galbenusuri
30g parmezan
1 ardei gras
25g margarina
50 g pesmet
100 g cascaval
patrunjel
nucsoara
sare
piper

Preparare:
1.Fierbe pietul de pui si taie-l fasii potrivite.

2.Separat , topeste intr-o craticioara unul.Presara faina si amesteca bine bine.

3.Lasa pe foc 2-3 minute dupa care toarna supa.Bate cu telul pana nu mai raman cocoloase.Mai lasa pe foc 5 minute.Incorporeaza parmezanul ras si un praf de sare,piper si nucsoara.

4.Adauga puiul,ardeiul gras taiat cubulete,verdeata tocata si,treptat,ouale batute bine cu smantana.

5.Toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet.Lasa la cuptor 45-50 minute.Spre final,presara cascavalul ras.

POFTA BUNA!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu