vineri, 14 ianuarie 2011

Salata de fasole

Pentu 4 portii.

Ingrediente:

1 cutie fasole boabe
300g piept de porc
1 ceapa(rosie)
1-2 rosii
2 linguri boabe de porumb
1 cescuta cu supa de legume
3 linguri de vin
sare, piper si ulei

Mod de preparare:

1.Taie pieptul de porc si rumeneste-le in putin ulei.
Adauga ceapa taiata julien si rosiile decojite si taiate marunt.

2.Dupa ce s-a calit ceapa, stinge cu supa de legume si lasa sa dea in clocot.
Adauga boabele de porumb si de fasole din conserva, bine scurse.

3.Stropeste cu vin si potriveste cu gustul de sare si piper.
Lasa cateva minute sa se intrepatrunda aromele, apoi serveste salata cu partunjel,
taiat marunt si piper proaspat macinat.

Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu